Vad är väl finare än att ge en gåva till någon man tycker om? I vår adventskalender ger vi er fyra luckor att öppna vid första, andra, tredje och fjärde advent. Vi älskar det analoga och vill inspirera fler till att skriva för hand, väcka kreativitet, skapa och livsplanera. Vi vill också passa på att önska Livsjournalens vänner en riktigt God Jul! 

LivsJournalens-
Adventskalender


1:a advent

"Det här är inget tok.
Men något du kan skapa till din bok.
Det hjälper dig att hålla koll på sidorna.
Så du vet när du ska ta fram skidorna.
Eller var i boken du var sist.
Så slipper du använda din list."

ÖPPNA LUCKA

2: advent

"När vi inte kan träffas i coronatider och julen nalkas vad det lider. Hur kan vi göra någon glad? Jo, genom att skriva en rad. På det vackraste i sin sort, ja det måste vi ge bort."

ÖPPNA LUCKA

3:e advent

"Ett nytt år med månader och datum att fylla. Med högtider, vänner och familj att hylla. Sätt på väggen där du jobbar eller bor. Passar utmärkt i ett hemmakontor."

ÖPPNA LUCKA

4:e advent

"Passa på när vi sista luckan vänder. Tävla och lägg vantarna på en .......?"

ÖPPNA LUCKA

Köp Livsjournalen

För livsplanering och självcoachning

Du har väl inte missat att nästa års upplaga 2021 är här! Och vår populära odaterade kalender, där du kan starta och pausa när du vill?


Livsjournalen daterad 2021

Äntligen är den här - Livsjournalen 2021. Årets upplaga är daterad 2021 och har nytt, härligt innehåll med övningar som fokuserar på att planera veckorna smart och balanserat för ett hållbart mående. 


Livsjournalen odaterad

Starta och pausa när du vill. Längtar du efter någon form av förändring i ditt liv, att hitta (tillbaka till) din passion eller bara vill ge dig själv mer meningsfull tid? Då är Livsjournalen odaterad det mest värdefulla verktyg du kan ge dig själv.