Frågor & svar

Vad är Livsjournalen?
Livsjournalen är en kalender för livsplanering. I Livsjournalen kommer vi att ta med dig på en ett år lång resa i dig själv med hjälp av övningar och självcoachningsfrågor.


Vad gör Livsjournalen unik?  
Det som gör Livsjournalen unik är de tolv stegen inom livsplanering och personlig utveckling, kombinerad med veckoplanering och veckoreflektion. Detta tillsammans med vackra och unika bilder skapar en kalender i coffe-table-book-känsla, värd att få ligga framme.Vilka certifikat har Livsjournalen?
Boken är klimatkompenserad genom ClimateCalc och har bidragit till projektet Planting Biodiverse Forests in Panama. Pappret i boken är FSC-märkt. Det är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.Varför omslagsbild med en köksbänk?
Den här boken är ett retroaktivt försök till tack, det tack vi är skyldiga alla kvinnor som banat väg för oss. De starka kvinnosjälar som stått där vid sina diskbänkar. Dag efter dag, vecka efter vecka. År ut och år in. Det var där de föddes, deras frön, deras önskningar och innerliga drömmar.Vem är Livsjournalen för?
För alla kvinnor som älskar att skriva, reflektera, vill utvecklas, livsplanera, längtar efter att hitta (tillbaka) till sin passion eller bara vill ge sig själv mer meningsfull tid. Vi brinner för att stärka, lyfta och se andra kvinnor utvecklas till sitt mest sanna jag och vill med Livsjournalen belysa att vår tid är nu.Var kan man köpa Livsjournalen?
Livsjournalen 2021 säljs enbart här på livsjournalen.se. Livsjournalen odaterad säljs hos ett fåtal utvalda återförsäljare.