Vår story

Idén till Livsjournalen är sprunget ur ett litet frö hos en kvinna som delade sitt drömprojekt med sin nyfunna vän under en barnvagnspromenad.

Boken vi saknat 

För fem år sen fann vi varandra i längtan efter frihet och skapande, och i drömmen om att få uttrycka oss i text och bild. Fyra barn, otaliga koppar kaffe och idéer vid köksbordet senare, bestämde vi oss för att lägga all vår kärlek på vår gemensamma bebiskombinationen personlig utveckling och livsplanering i kalenderformat. Vi har tagit med oss godbitarna av lärdomar från våra tidigare professionella liv, där vi båda jobbat med stora internationella varumärken. Marias tioåriga erfarenhet av projektledning och coachning och Emmas bakgrund med lika många år i medie- och kommunikationsbranschen. 

I Livsjournalen har vi samlat de övningar och verktyg som har betytt mest för oss i att skapa ett meningsfullt liv där mer av oss själva får ta plats.

Om Maria

Maria är kreatören med bakgrund som livsstilscoach och projektledare. Hon har utvecklat och arrangerat onlinekurser och retreat , som har fått kvinnor att genomföra stora livsstilsförändringar och som låg som grund och inspiration till Livsjournalens självcoachningsdel. Ni hittar henne på instagram @dailymanifesto.

Om Emma

Emma jobbar som influencer, skribent och fotograf. Hon bloggar på en av Sveriges största livsstilsplattformar, lovelylife.se. Ni hittar henne på instagram, @whatdecoratesmyday, navet för allt hon gör.


Livsjournaletar form 

Under tre septemberdagar hyrde vi ett  sekelskifteshus i Skåne. Ett hus där tiden fått stå stilla. Atmosfären andades berättelser av starka kvinnor, kreativitet och livets fester. 

Där skapade vi miljöer och fotograferade boken. Livsjournalens logga såg dagens ljus och boken började ta form.

När boken blev grafisk

Livsjournalenfamiljen fick tillskott av fantastiska Hanna som hjälpte oss förverkliga våra idéer i grafisk form.

Vackra Hanna fick även agera modell när några av bokens bästa bilder skulle tas.


Vill ni anlita Hanna? Ni hittar henne här på Instagram.